About me

Numele meu este Andra, de profesie asistent farmacist, în prezent scriitoare a acestui blog pasionată de cărți, natură, fotografii și de timp petrecut cu ai mei.

Sunt mamă de doi copii adorabili și isteți pe care îmi doresc să îi cresc cu căldură și iubire cât mai natural și firesc. Sper să îmi și iasă.

Îmi place să scriu de când eram mică dar nu m-am simțit încrezătoare să și public ce scriu, așa că scriu pe http://mamadedoi.com din martie 2021, de când ne-am mutat în Olanda, eu împreună cu adorabilii și tatăl lor. De cănd am ajuns aici am simțit că vreau să public ce trăim în fiecare zi aici, gândurile mele ș.a.m.d.

Să scriu e un lucru care mă împlinește mult,. scrisul mi-a fost totodată terapie și susținere în multe momente din viață. Îmi doresc să merg mai departe cu scrisul (care e în formare de altfel), publicând la un moment dat „o parte din viață”, am avut mereu un gând „de a lăsa ceva scris” poate se va așterne într-o carte vreodată.

Visele devin mereu realitate dacă credem în ele, deci cu toată încrederea înainte. Până atunci să învățăm puțină olandeză zic.😊

Publicitate
%d blogeri au apreciat: