Doi ani de când Olanda e acasă pentru noi

Cu bagaje pregătite, vise mari și emoții infinite în urma cu doi ani porneam către un loc nou în care să ne așezăm cu toții.

Îmi repet în gând „2 ani” și totuși nu realizez să fi trecut atât parcă ieri a fost. Am promis că voi scrie în fiecare an ce va trece cum este pentru noi în Olanda.

Mă simt în continuare ca într-o vacanță deși am mai multe lucruri de făcut decât înainte, reușesc cumva să mă încarc cu tot ce mă înconjoară.

Mi-am făcut prietene de diferite naționalități cu care împărtășesc experiențe, mă simt bine în compania lor, sunt empatice, încurajează și ascultă mult.❤️

Nu locuim într- un oraș mare cu magazine multe și aglomerație în centrul său, nu ne-am dorit asta, este un oraș mic, maritim cu o liniște interminabilă pe străzi indiferent de ora la care ieși din casă, nici dimineața când mergem către școală nu sunt multe mașini sau oamenii grăbiți. Mereu avem impresia că am întârziat la școală cu așa liniște. Majoritatea ca și noi își duc copiii cu bicicletele la școală. rămân mult după ei le fac cu mâna zâmbitori.

Avem marea Nordului (15 minute cu bicicleta) pe o parte , o rezervație naturală cu dune de nisip și pădure pe altă parte (5 min cu bicicleta), am mai povestit despre ele și experiențele noastre în explorarea lor, dar e mereu benefic de povestit, te poți teleporta citind.

Cum suntem noi după doi ani aici; mai relaxați și înțelegători uni cu alții, comunicam mai mult, suntem mai organizați cu programul și diferențiem cumva lucrurile cele mai importante de restul. Ne petrecem aproape tot timpul liber împreună cu copiii și încercăm să experimentăm cât mai diversificat cu ei.

Copiilor le place mult, își spun punctul de vedere cu mai mult curaj decât înainte, sunt ascultați cu atenție de profesori și găsesc mereu o rezolvare a ceea ce li se pare dificil simt că asta le dă încredere în propriile lor forțe.

Cred că cu totul suntem în punctul unde ne doream sa fim.

Încercăm pe cât putem să ne păstrăm originile cu mândrie și să luăm cu noi ceea ce e mai bun oriunde vom ajunge.

Spre final o recomandare: O carte care ne învață să nu așteptăm nimic pentru a fi fericiți acum.😊

Am avut emoții când am început să scriu articole despre noi cu gândul că se va interpreta „altfel” dar am învățat că visele trebuie trăite.😊

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: