Sânzienele sau mai nou ziua iei

Îmi plac sânzienele dar ia și mai mult.

Nu știu dacă e legat de faptul că sunt născută în această zi dar când văd și puțin galben într-un buchet de flori simt că e complet.

Am sărbătorit ca în fiecare an, dar parcă anul acesta a fost mai special, am vrut să mă bucur de tot ce trăiesc și să scriu despre asta apoi.

Am primit multe flori și cadouri dar cel mai important a fost timpul petrecut cu însemnătate.

Anastasia mi-a făcut o felicitare cu multe inimioare desenate și unicorni lipiți și mi-a spus în olandeză că sunt inima ei.❤️

David mi-a scris câteva rânduri și a umplut și el felicitarea de inimi desenate și stickere, iar în interiorul ei mi-a pus €10 din pușculița lui, în care avusese €15 în total.❤️

M-a emoționat atât de mult gestul lui.

l-am întrebat dacă e sigur că e hotărât să renunțe la ei și mi-a râspuns: „Da mami tu trebuie să îi ai.” ❤️ Nu am insistat și i-am pus în geanta mea, m-a urmărit cu privirea așa de fericit că am luat cadoul lui în serios.

Ne învață atâtea lucruri copiii…..și ei învață atât de ușor din exemplul nostru încât uneori pare ireal de ușor, uneori doar.😉

Am avut o săptămână aproape în care a fâcut câte ceva relaxant în fiecare zi. Am mers la plajă toți patru și am luat prânzul acolo, seara am ieșit doar eu cu o prietenă și tare mult am mai râs împreună. Într-o altă zi am fost să vizităm orașul Enkhuizen care ne-a dus într-o epocă de aur, are multe clădiri istorice care ne-au fascinat, canale, șanțuri și căi navigabile pe unde poți face plimbări frumoase. A fost o super zi și aceea, o altă zi am mers la cumpărături iar în weekendul trecut ne-au vizitat niște prieteni și am petrecut timp frumos povestind.

Săptămâna aceasta am terminat programul „Voorlees express” – am avut câte o zi pe săptămână timp de 20 de săptămâni în care un voluntar venea acasă să le citească copiilor în olandeză și să poarte conversații cu ei despre orice îi pasionează. Ne-am luat cu tristețe la revedere de la doamna voluntar care a venit la noi mai mult decât cele 20 de săptămâni pentru ca să le fie mai ușor copiilor. E puțin greu să ne obișnuim că nu va mai veni lunea la citit încă am memento în telefon pentru asta, dar am promis că ne vom întâlni pentru jocuri și altele cât de des putem.

Este o femeie deosebită, o enciclopedie întreagă de la care David mai ales a avut de învățat multe dar și noi ca părinți de asemenea. Are un mod inexplicabil pentru mine de a face conversație din orice cu copiii și de a le capta atenția mai ceva ca un gadget. Am rămas impresionați de implicarea ei în dezvoltarea limbii olandeze a copiilor noștri. David este printre cei mai buni copii din clasă la citit și știu că este și meritul ei aici. Chiar dacă aici nu se comunică care copil se descurcă mai bine și care nu într-un mod public, ni s-a dat de înțeles că el face foarte bine asta și putem fi siguri că poate mult. Ne bucurăm mult că am cunoscut-o și credem noi că am legat o relație frumoasă.

#33 este cu însemnătate în viața mea, mi-a dat curaj și știu că pot tot gândesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: