Perioada cea mai frumoasă din an

Am intrat în luna decembrie de 2 zile, ascultăm colinde și facem planuri despre ce decorațiuni vom confecționa spre distracția tuturor. Copiii au imaginație multă și fiecare știe exact ce vrea să decoreze și cum. Astfel încât azi au făcut un brăduț din zapadă artificială, așa zic ei, mie îmi seamănă a dulap cu rafturi. E decorul lor și nu mă bag.

Majoritatea au împodobit bradul, noi am ales să mai așteptăm puțin să fim cu toții acasă și să creăm o atmosferă relaxantă pentru asta.

Toate ornamentele pentru sărbătorile iernii mi se par magice, desprinse din povești nespuse încă.

Nu cred că aș putea vreodată să zic că un brad e prea încărcat sau altul prea gol.

Cred că fiecare brad reprezintă familia respectivă, are emoți adunate acolo în jurul lui și povești multe.
Decorul pe care îl alegem este pentru noi, asta dacă nu e un brad în vitrina unui magazin, atunci nu ar fi doar pentru noi. Drept urmare nu am înțeles niciodată pe cei care cer păreri despre cum să împodobească bradul, unor necunoscuți pe grupuri.

Părerea unei prietene e bine venită sau faptul că vrem să arătăm ca si inspirație pentru alții cum îl împodobim. Insă să nu vă așteptați că veți primi doar laude. Chiar azi mă uitam pe un grup unde cineva pusese poze cu bradul și toata casa împodobită super fain, se vedea multă implicare acolo, însă ce să vedeți? Comentariile nu erau chiar wow. Mulți întrebau unde e bradul? Era acolo evident, însă oameni odihniți și cu frustrări multe nu îl vedeau din cauza globurilor, auzi. 🙈

Nu o să înțeleg niciodată plăcerea unora de a „înțepa” cu intenția de a răni pe cineva. Nu o să înțeleg probabil niciodată cum pot face asta despre lucruri frumoase care se întâmplă în viața noastră.

Sărbătorile nu sunt în nici un caz despre decor ci despre ce se află în spatele lui. Sărbătorile nu sunt nici despre nenumărate feluri de mâncare sau ținute sofisticate, ci despre ce v-a adunat la un loc și vă bucură sufletele.

Deci dragii mei cititori dacă sunteți mai sentimentali în perioada asta a sărbătorilor și vreți să vă păstrați liniștea sufletească vă sfătuiesc să nu vă arătați bradul pe internet, țineți-l pentru voi.

Gânduri bune și pace în suflete!

Pagini: 1 2

Publicitate

Un răspuns la „Perioada cea mai frumoasă din an”

  1. […] puteți citi articolele de anul trecut.Perioada cea mai frumoasă din an , […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: